Alle hilsener modtages med tak:-)

Man kan skrive mange steder: på facebook, på sms og - ja, også her.
Skrevet af Mette, d. 04-05-2022
Tak for dine “På Kanten” i Nordjyske. Altid berigende.
Skrevet af Bjarne Houmann, Ferslev , d. 27-02-2022
Fantastisk at læse dine bogoplevelser i Notdjyske. Tak!
E-mail:
Skrevet af Lisbeth Jørgensen, d. 07-02-2021
Hej Bodil Christensen.
Jeg flyttede til Thisted i dec 20 og tegnede straks abonnement på Nordjyske. Dine "På Kanten"er en glædelig overraskelse - TAK for det!
"Guds Blinde Øje" læste vi som klassesæt i dansk hos min klasselærer, Inger Ross, på Sdr Vang Skole i Kolding. Husker ikke på hvilket klassetrin; men vi blev delt efter 7. klasse (jeg er årgang 59), så det var inden da. Den gjorde et uudsletteligt indtryk og var så sørgelig, at jeg endnu ikke har haft mod til at genlæse den,. Da gik det op for mig, at vi ikke alle får de samme muligheder i livet.
Med venlig hilsen
Lisbeth Jørgensen
E-mail:
Skrevet af Inge Lund, d. 26-04-2018
Kære Bodil. Jeg har mødt dig på Aalborg teater og har fortalt dig om min beundring for dine skriv i Nordjyske. Også i dag 26. april 2018 har du igen lavet et godt og seriøst indlæg om Blachmann, der nærmest tror, han har opfundet kreativiteten i folkeskolen og har som formål at redde eleverne fra uduelige lærere, der ikke tænker kreativitet ind i undervisningen. Dejligt at du tør skrive, at det handler mere om ham end om eleverne. Og fint at du nævner, at der i lange perioder kan være kedsommelig træning, arbejde og forsøg, før man kan være kreativ. Rigtig godt at der skal være en basis at bygge videre på. Mange hilsner fra Inge Lund
E-mail:
Skrevet af Sarah, d. 23-11-2017
Hej Bodil

Rigtig fin side, er vild med det simple, men flotte design :)

Hilsen Sarah
E-mail:
Skrevet af Inge-Lise Bisted, d. 15-06-2017
Hej Bodil
Sikke en skøn hjemmeside. Enkel og overskuelig, tror man. Og så er det simpelthen et overflødighedshorn af ord i alle mulige fantastiske sammenhænge.
E-mail:
Skrevet af Vibeke Andersen, d. 05-03-2017
Hej Bodil!
HVOR jeg dog nød at læse "Tættere på krige, kriser og kongelige" i Nordjyske d. 22. 2. 2017:-)
Alle de serier, du der nævner, står mit hjerte nær som inkarneret anglofil og engelsklærer. Jeg mindes så tydeligt, da jeg som ung pige så "A Family at War", og jeg købte den faktisk for et par år siden og genså den! Lige her og nu har jeg nydt(slugt) hele første sæson af "The Crown".
Glæder mig til dine næste skriverier!
All the best to you :-)
E-mail:
Skrevet af Anette Underlin, d. 17-05-2016
Hej Bodil
Tusind tak for dine skønne "På kanten" tekster i Nordjyske og især din åbenlyse begejstring, viden om og kærlighed til bøger. Ikke mindst er jeg som bibliotekar rigtig glad for, at vi er totalt enige om vigtigheden af at man læser for/med sine børn.
Fortsæt med de smadder go'e artikler, jeg læser dem hver gang :)
E-mail:
Skrevet af Jesper Hjort, d. 01-04-2016
Har lige læst om Påskestævnet på Mors - har deltaget adskillige gange som leder og forælder for Odder Håndbold. Stævnet er en tradition i Odder på linje med julen. Fantastisk skrevet - det er jo pædagogik og ledelseslitteratur fra øverste hylde. Kort og Godt.
E-mail:
Skrevet af Jesper Hjort, d. 01-04-2016
Har lige læst om Påskestævnet på Mors - har deltaget adskillige gange som leder og forælder for Odder Håndbold. Stævnet er en tradition i Odder på linje med julen. Fantastisk skrevet - det er jo pædagogik og ledelseslitteratur fra øverste hylde. Kort og Godt.
E-mail:
Skrevet af Randi Læsø Lyngby, d. 14-06-2015
Hej Bodil.
Faldt lige over din side.... Du skal vide, at du stadig har en stor plads i mit lærerhjerte, og din undervisning har sat sine spor i mine lærergerning. Det vil jeg gerne sige dig mange tak for. Rigtig dejlig blog du har her. Mvh Randi Læsø Lyngby, Hold 24,3 2004-2008 Aalborg Sem.
E-mail:
Skrevet af Merete, d. 19-05-2015
Hej Bodil
Jeg har "selvfølgelig" arbejdet med Ingemann med min 9. kl. Så jeg så lige på nogle kloge ord om ældre børnelitteratur. :-)
E-mail:
Skrevet af Mette Jørgensen , d. 10-04-2015
Hej Bodil. Jeg bliver helt nostalgisk, når jeg læser dit indslag fra påskestævnet. Det er delt på facebook :) jeg mindes mange gode kampe mod Horne, når vi mødte jer. Vi var tre søstre på vores NIF hold. Og jeg husker på at i også var nogle søstre på jeres ? Mange håndbold hilsner fra Mette målmand fra nykøbing :)
E-mail:
Skrevet af Claus Dindler, d. 10-04-2015
Hej Bodil

Dejlig artikel "Håndbold og liv" i avisen i dag. Jeg er godt nok selv fra fodbold-verdenen. Men det er jo ikke anderledes her.

Mvh.
Claus Dindler
E-mail:
Skrevet af Bodil og Peder Bach, d. 18-01-2015
Hej Bodil Christensen!

Vi vil gerne langt om længe sige dig tak for dine mange gode indlæg i Nordjyske.
Den om "tværing" rammer også godt!
Jeg har lavet regnskab for Østergård i flere år.
E-mail: